Μοσχαρίσια φιλέτα με μανιτάρια
Γρήγορο και απολαυστικό με τυράκια La Vache qui rit.
- Διάρκεια: 10 λεπτά
- Μερίδες: 4
SHARE:
Υλικά
- - 6 τριγωνάκια La Vache qui rit®
- - 4 σνίτσελ από μοσχαράκι γάλακτος περίπου 180 γρ. το κάθε ένα
- - 300 γρ μανιτάρια τύπου Παρισιού
- - 1 κρεμμύδι
- - 200 ml κρέμα γάλακτος
- - Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- 1. Αλατοπιπερώνετε τα σνίτσελ και τα τσιγαρίζετε σε δυνατή φωτιά ενάμισι λεπτό περίπου για να πάρουν χρώμα και από τις δύο μεριές.
- 2. Τα βγάζετε από την φωτιά και ρίχνετε στο ίδιο τηγάνι τα μανιτάρια Παρισιού με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
- 3. Προσθέτετε την κρέμα γάλατος και τα τριγωνάκια La Vache qui rit®. Σιγοβράστε μερικά λεπτά μέχρι να δέσει η κρέμα. Αλατοπιπερώνετε αν χρειάζεται.
- 4. Ξαναρίχνετε τα σνίτσελ στο τηγάνι με την σάλτσα για ένα λεπτό και τα σερβίρετε ζεστά