Τραγανές φτερούγες κοτόπουλου με ντιπ La Vache Qui Rit® και μουστάρδα
Το πιο γευστικό finger food για παιδιά και μεγάλους.
- Διάρκεια: 30 λεπτά
- Μερίδες: 4
SHARE:
Υλικά
- - 4 τριγωνάκια La Vache qui rit®
- - 12 φτερούγες κοτόπουλου
- - 375 γρ. Γιαούρτι
- - 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
- - 50 ml ελαιόλαδο
- - 2 κουταλιές της σούπας νερό
- - Aλάτι
- - πιπέρι
Εκτέλεση
- 1. Βάζετε τις φτερούγες του κοτόπουλου σε ένα ταψί φούρνου, αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο.
- 2. Ψήνετε στο φούρνο στους 240 °C για 30 λεπτά, αναποδογυρίζοντάς τες κάθε τόσο.
- 3. Σε ένα μπολ, ετοιμάζετε το ντιπ με το γιαούρτι, τα τριγωνάκια La Vache qui rit®, την μουστάρδα, αλάτι , πιπέρι. Ανακατεύετε καλά και προσθέτετε 2 κουταλιές της σούπας νερό.
- 4. Σερβίρετε την σάλτσα με τις φτερούγες.